Ja, må hon leva

  • 24.04.2017 kl. 19:16

I går hadde vi treretters bursdagsmiddag for besteste mamman min. Er det noen som fortjener at det slås på stortromma så er det henne. Så vi gjorde nettopp det. 

 

Menyen så slik ut: 

Åpen hummer og blomkål lasagne med skallsyrbisque 

Entrecote av kalv med trøffel- potetmos, salat og balsamicoperler

Ost, kjeks og ferske fiken

OG ingen bursdag uten; kake. En nydelig (om jeg får si det selv) bringebærmoussekake med sjokoladebunn av melkesjokolade, hasselnøtter og cornflakes. MmMm.

Forretten kommer av en oppskrift fra Tom Victor Gausdals bok Kokkelære. En fantastisk kokebok forøvrig. Den består av hjemmelagede, glutenfrie lasagneplater, blomkålkrem, smørstekt hummer og estragon og en deilig skalldyrsbisque.


 

Hovedretten var en entrecôte av kalv, potetmos med trøffelolje, en salat av feldsalat og persille, med smørstekt champignon og perler av balsamico. 

Søteste bursdagsjenta!

Kaken er nok den beste jeg noensinne har laget. Frisk og deilig, med en knasende god bunn.

Oppskrift på kaken kommer i et eget innlegg. 

 

#uhøytideligmatblogger #matblogg #oppskrift #kake #forrett #middag #treretter #vin #godtno #moussekake #dessert #bake 
 

2 Kommentarer

Victoria Larsen

24.04.2017 kl. 21:18
Jeg ønsker deg en fin mandagskveld :-)

elisebr

25.04.2017 kl. 12:17
Så mye god mat! :)

Skriv en ny kommentar

Susanne Anneli Hodal

Vandrelyst og hjemlengsel handler om å søke ut, oppleve, være nysgjerrig og lære, for så å komme hjem og være trygg, være ærlig og eksponert. Jeg har en lidenskap for reising, og for mennesker og ord. OG MAT! Bloggen skal handle om nettopp dette - mennesker, følelser og ord - gjerne uttrykt i bilder. Reising. Og selvfølgelig en beskjeden dose selvutlevering og hverdagsliv, og ikke minst masse mat. Masse, masse mat! Derfor har matlyst blitt tilføyet til bloggnavnet!

@susanneannelihodal på Instagram

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits