Feiret litt vi

  • 13.06.2016 kl. 14:48

I helgen har det vært Feiring, med stor F! Ikke bare ble jeg ferdig med bachelorgraden min på fredag, men BA, selskapet Philip jobber i har hatt 70 års jubileum. Så vi startet med lunsj på Onda, fotballkamp og drinker på Himkok på fredag, fortsatte med rebusløp, festival, båttur og festmiddag på lørdag og rundet av med å munche Munchies burgere i går kveld!Et skikkelig must for i sommer er å ta en drink i bakgården på Himkok, og jeg anbefaler Moscow Mule!

 

På dagen hadde BA arrangert et lite rebusløp med noen såkalte "nerdeoppgaver" for de el- og teknologi interesserte, en morsom photoshoot med 50-tallskostymer, derav sløyfen ovenfor! 

 

På neste post, 70-tallet, var det blomsterkrans-laging og tagging utenfor Blå, før vi hadde lunsj og festival inne på Ingensteds. 

 

Så bar det hjem for skift før vi skulle ut på Ingierstand på middag. Vi seilte ut, ble tatt i mot av et stort orkester og hadde en strålende aften! 

For et gjennomført arrangement, jeg ble virkelig imponert!

Gratulerer igjen BA, nå bærer det av sted på fotballkamp på Kontraskjæret!

 

#fest #jubileum #bachelor #cathrinehammel #suitup #ingierstrand #seilbåt #orkester #blå #vulkan #ingierstrand #cubaparken #rebus #70talls 
 

3 Kommentarer

Henriette Celin

13.06.2016 kl. 16:26
For en fin blomsterkrans på deg, og hørtes ut som en koselig feiring ^^

Kos deg på fotballkamp!

Susanne Anneli Hodal

13.06.2016 kl. 19:48
Henriette Celin: Takk snille! Håper du har en fin kveld:)

Henriette Celin

13.06.2016 kl. 23:36
SV: Takk, det håper jeg du også får ^^

Skriv en ny kommentar

Susanne Anneli Hodal

Jeg har en lidenskap for reising, og for mennesker og ord. OG MAT! Bloggen skal handle om nettopp dette. Og selvfølgelig en beskjeden dose selvutlevering og hverdagsliv, og ikke minst masse mat. Masse, masse mat!

@susanneannelihodal på Instagram

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits